BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED

Landskampspausen er lige straks forbi, og hvor er det dog skønt. I Brøndby er landskampspause dog ensbetydende med at gøre status over tingenes tilstand, og således også i BrøndbyLyd, hvor vi selvfølgelig også kigger frem mod Marienlyst- og SønderjyskE-kampene og taler om en mulig ny teknisk direktør i Brøndby.

Foto: Teis Markfoged

I BrøndbyLyd er det en evig hovedpine, når Brøndby skal møde at hold fra en lavere række i pokalturneringen. For hvad ved vi lige om dem – og er det interessant at høre om? Denne gang synes vi dog, at du virkelig skal lytte med på den del, der omhandler torsdagens pokalkamp mod Marienlyst, for vi har fået særdeles kompetent selskab til at blive klogere på den.

SønderjyskE-kampen bliver der naturligvis også kigget frem mod, men inden da fælder panelet grundigt dom over efteråret; Hvor ringe har det været, hvorfor, og hvor langt er Brøndby så fra igen at være guldkandidat? Det er spørgsmål, der forsøges besvaret i denne udgave af BrøndbyLyd.

Panelet består af Kasper Pedersbæk, Mikkel Løfgren Rud og Simon Stasiak. I værtsrollen vikarierer Troels Ørum Andersen igen for foreløbigt sidste gang.

Du kan lytte med i Soundcloud her eller finde alle episoder af BrøndbyLyd i iTunes:

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED