BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED

I denne BrøndbyLyd Special kan du høre Frederik Holst fortælle om sine bedste oplevelser i Brøndby, irriterende Uffe Bech, tilværelsen i Elfsborg, skov-citatet og meget mere.

Der findes ikke mange fodboldspillere, som elsker Brøndby IF lige så højt som Frederik Holst gør. Hans hjerte banker gult og blåt og derfor var han heller ikke sen til at sige ja, da vi inviterede ham med i BrøndbyLyd i midtugen.

I interviewet fortæller Holst om tilværelsen i Elfsborg, hvor han faktisk er trådt i Johan Larssons fodspor på højreback, ligesom han deler omklædningsrum med flere tidligere Brøndby-spillere. En af dem har en kaffeklub, som Holst ikke helt har været klar på endnu.

Vi taler naturligvis også om Holsts bedste oplevelser i Brøndby, om det legendariske skov-citat, som er yderst aktuelt, da Brøndby skal møde Hobro på søndag, om Uffe Bech, der er pisseirriterende at spille over for, og meget, meget mere.

Vi synes bare du skal høre det, for den gode Holst er altid værd at lytte til!

Du kan høre episoden i Soundcloud her, men husk, at du også kan finde alle episoder i iTunes:

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED