BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED

Endnu en uge med masser af Brøndby i medierne. Så har vi vist ikke sagt for meget – det gemmer vi i stedet til podcasten, der blev endnu en lang én af slagsen.

FOTO: Lasse Lagoni

Historierne vælter bare ud af Brøndby i øjeblikket, og de har en tendens til at centrere sig om cheftræner Alexander Zorniger. Således også efter kampen i Vejle, der på den positive side bød på den fjerde ligasejr i træk, men til gengæld også nogle uskønne scener nede ved tribunen efter kampen.

Ligesom i sidste uge tager vi os god tid, så vi kan komme hele vejen rundt. Der bliver gået i dybden med de ting, Vejle-kampen lærte os, hvilket faktisk var en del – blandt andet at Hany Mukhtar ikke skal spille angriber. Nogensinde. Igen. Derudover forsøger panelet efter bedste evne at skabe et overblik over episoden efter kampen, der involverede Alpha, Alexander Zorniger og resten af tribunen, ligesom vi forsøger at se fremad og finde frem til, hvordan episoden måske kan vendes til noget positivt. Afslutningsvis får vi naturligvis også set frem mod Vendsyssel-kampen.

I panelet er Klaus Byr og Troels Ørum. Nanna Møller Karlsen er vært.

Du kan lytte med her, eller du kan finde alle episoder af BrøndbyLyd i iTunes.

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED