BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED

Brøndby har fået en ny fanafdeling; Fanafdelingen i Brøndbyerns IF. Den er et resultat af et samarbejde mellem Brøndby Support, Brøndby Supporters Trust, Alpha og Svinget, og den bliver vi meget klogere på i denne specialudgave af BrøndbyLyd.

Foto: Lasse Lagoni

Siden 2013 har der været en fanrepræsentant i Brøndby IF A/S’ bestyrelse. Nu bliver den bestyrelsesplads skrevet ind som en del af vedtægterne, og fremover bliver det en ny forening ved navn Fanafdelingen i Brøndbyernes IF, der sørger for at afholde et årligt valg af fanrepræsentant.

Den nye forening kommer dog også til at arbejde med en masse andet, som du kan blive klogere på ved at lytte til denne udsendelse, hvor vi har inviteret nuværende fanrepræsentant Sune Blom og formand i Fanafdelingen, Lasse Hjorth, i studiet. Troels Ørum er vært.

Vi beklager i øvrigt, at lydkvaliteten ikke helt står mål med den, I er vant til. Du kan lytte med lige her eller finde os i iTunes og på Spotify.

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED