BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED

På søndag er der valg af fanrepræsentant til Brøndby IF’s bestyrelse, når Fanafdelingen har generalforsamling, som afholdes klokken 14 i fanzonen. BrøndbyLyd bringer her interview med Henrik Worsøe og Sune Blom.

To kandidater stiller op som fanrepræsentant; Sune Blom og Henrik Worsøe. De har tidligere skrevet en klumme om, hvordan de mener, at posten som fanrepræsentant skal bruges. Klummerne kan du læse her.

I disse to udsendelser lærer vi de to kandidater endnu bedre at kende, både som personer og som kandidater. Hvem er de, og hvad vil de – hvorfor skal man stemme på dem? Det er du forhåbentlig meget klogere på efter at have tilbragt en god halv times tid med hver af dem i øret. Vil du vide mere om generalforsamlingen og din mulighed for at få indflydelse på såvel valget som på Fanafdelingen? Så læs mere på Fanafdelingens hjemmeside her.

Du finder de to udsendelser i din podcast-app, på Spotify eller lige herunder.

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED