BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED

Er AGF ved at indhente Brøndbys økonomiske muskler? Er Brøndby-AGF-kampene egentlig større for AGF’s end Brøndbys fans? Hvilken klub er størst? Og hvordan trækker Brøndby sig sejrrigt ud af søndagens tvekamp? Det besvarer panelet efter bedste evne i denne uges udgave af BrøndbyLyd.

FOTO: Teis Markfoged

Der har været landskampspause, og derfor skal ugens panel ikke tale om nogen kamp, der er blevet spillet. Så i stedet bliver der talt ekstrameget om AGF og Brøndby; søndagens kamp, rivaliseringen mellem de to klubber og et kig på resten af kampprogrammet i efteråret for at se, hvor sikker Brøndby skal føle sig på den nuværende tredjeplads.

I de kommende tre kampe skal Brøndby nemlig møde resten af top fire, så tør panelet tro på, at sejrsstimen fortsætter? Og hvor mange point skal der til i resten af efteråret for, at det kan kaldes godkendt og måske ligefrem en succes?

Der er ikke altid enighed blandt paneldeltagerne, hvilket måske også skyldes, at der har sneget sig en AGF-fan ind. 

Panelet består af Kasper Pedersbæk, Simon Ankjærgaard og Sture Sandø. Troels Ørum er vært, og Mads Jæger har mixet lyden.

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank

Du kan lytte til podcasten lige herunder eller finde BrøndbyLyd i din podcast-app.


BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED