BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED

Arbejdernes Landsbank fortsætter som hovedpartner på både 3point.dk og BrøndbyLyd i år 2020. Det skaber stor glæde i begge lejre.

Hvis man læser med på 3point.dk og lytter til podcasten BrøndbyLyd, vil man ikke være i tvivl om, at Arbejdernes Landsbank er en vigtig partner. Og det fortsætter de med at være i år 2020. Vi er blevet enige med Arbejdernes Landsbank om en forlængelse af det samarbejde, der begyndte helt tilbage i 2015.

Det er vi naturligvis enormt glade for, for Arbejdernes Landsbank har været en altafgørende partner, der har medvirket til vores store udvikling i de seneste år. Udviklingen har vi også tænkt os at fortsætte og det vil Arbejdernes Landsbank gerne videre støtte op om. Derfor vil man i 2020 også møde bankens logo, når man ser 3point.dk’s videoer på YouTube. Her vil man se logoet som en pre-roll, inden videoerne begynder.

– Samarbejdet med 3point.dk startede godt og er kun blevet bedre med tiden, så en forlængelse var naturlig, ja vel nærmest uundgåelig, fortæller branding- og kommunikationsdirektør Peter Froulund om forlængelsen.

– Vi er glade for at være en lille del af den udvikling 3point.dk og nu også BrøndbyLyd har været igennem og jeg er sikker på at udviklingen ikke er i nærheden af at stoppe nu, og det vores samarbejde heldigvis heller ikke.

Også hos 3point.dk og BrøndbyLyds chefredaktør Nanna Møller Karlsen er der glæde at spore over den forlængede aftale:

– Arbejdernes Landsbank har troet på os fra dag ét og har været en altafgørende medspiller og partner for os i vores udvikling. Jeg er ufatteligt glad for, at det fortsætter i 2020.

– I 2019 udviklede vi samarbejdet og sendte for eksempel en live BrøndbyLyd med Kasper Fisker som særlig gæst i lokalerne AL2 ved Nørreport Station, og vi ser frem til flere af den type tiltag i det kommende år, ligesom jeg glæder mig til at se Arbejdernes Landsbank-logoet som pre-roll på vores YouTube-videoer fra januar.

Arbejdernes Landsbank og 3point.dk indgik det første samarbejdet i foråret 2015 og kan altså fejre fem års “jubilæum” i det kommende år.


BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED