BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED

Der er næsten lige så mange holdninger til pyroteknik, som der er romerlys til en Brøndby-kamp. Og så er der mangel på fakta; For er pyro virkelig lovligt i Norge? Og bliver der arbejdet på en lovliggørelse i Danmark? Det bliver vi klogere på i denne udgave af BrøndbyLyd.

FOTO: Teis Markfoged

Over fem millioner kroner har Brøndbys slunkne klubkasse måttet punge ud med for bøder i forbindelse med disciplinærsager over de seneste 7,5 år. Hovedparten af pengene skyldes affyring af pyroteknik.

Nogle mener, at man sætter sig over fællesskabet ved at affyre romerlys. Andre mener, at de store pyro-show har en større økonomisk værdi for Brøndbys brand, end de koster i bøder.

Og så er der sikkerheden. Hvor ofte sker der egentlig skader? Alt det har vi sammensat et kompetent panel til at svare på i form af Sarah Agerklint, formand i Brøndby Support, Per Ferdinandsen, Brøndby-fan, og Johan Reiler, fankoordinator i Brøndby IF. Troels Ørum er vært, og Mads Jæger har mixet lyden.

Hovedpartner er Arbejdernes Landsbank, og ComeOn! er bettingpartner.

Du kan lytte til BrøndbyLyd nedenfor eller finde os, hvor du normalt lytter til podcasts.

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED