BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED

Hvad er en tegningsret, og kan man tjene penge på dem? Hænger planerne i prospektet sammen, og bliver det den sidste aktieemission? Det forsøger denne uges panel at besvare.

FOTO: Instagram/ukendt

Brøndby står for sjette gang siden 2013 med begge ben midt i en kapitaludvidelse eller aktieemission, som det også kaldes. Pengekassen er tom, og derfor forsøger man blandt andet at tiltrække nye investorer ved at fremlægge sine fremtidsplaner.

Panelet i denne specialudgave starter med at gennemgå de tekniske og lavpraktiske aspekter af en aktieemission; Hvordan køber man aktier? Hvad betyder det, at ens aktier bliver udvandet? Og kan man sikre klubbens navn, logo og farver i vedtægterne?

Derefter bliver debatten sluppet fri, når det diskuteres, om Brøndbys plan hænger sammen, og hvilke investorer man kan forvente har interesse i Brøndby. Red Bull-historien rundes naturligvis også, da dens ophavsmand, Morten Johnsen, er en del af ugens panel sammen med tidligere pressechef Mikkel Davidsen og revisor Kristian Lydolph. Troels Ørum er vært, og Mads Jæger har mixet lyden.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank

Du kan lytte til udsendelsen herunder eller finde BrøndbyLyd, hvor du normalt lytter til podcast.

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED