BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED

Når du lytter til BrøndbyLyd fremover, vil du møde vores nye partner Glostrup Shoppingcenter.

Du tænder for BrøndbyLyd og introen er lidt anderledes end du er vant til. Vi har nemlig fået en ny partner på vores paneldebatter, som vi gerne vil introducere dig for.

Mød Glostrup Shoppingcenter. Vi har indgået et partnerskab for resten af sæsonen, hvor du vil møde dem i paneldebatterne, ligesom vi aktivt vil tage ud i centret og optage udsendelserne i et (forhåbentligt) åbent center.

Morten Nyholm er center manager og glæder sig over det nye samarbejde.-

– Vi er i Glostrup Shoppingcenter meget glade for at have indledt et partnerskab med BrøndbyLyd. Partnerskabet passer fortrinligt med vor nyligt udarbejdede strategi hvor vi i endnu højere grad vil dyrke det lokale, sociale og autentiske fællesskab som kendetegner vestegnen og i særdeleshed livet omkring Brøndby IF.

-Vi har fulgt 3point.dk og BrøndbyLyd fra den spæde start og er imponeret over den høje faglighed kombineret med den ægte fan-følelse, der udleves fra Nanna og det øvrige hold bag 3point.dk. Vi er derfor glade for at kunne støtte op omkring den videre udvikling til gavn for alle fans samt hjælpe os i Glostrup Shoppingcenter med at ramme nye målgrupper i vores egen baghave.

Også hos BrøndbyLyd er der naturligvis glæde at spore over det nye samarbejde:

-Jeg synes det er fantastisk når lokale virksomheder kan se en idé i at arbejde sammen med os. I mine øjne er Glostrup Shoppingcenter en helt oplagt partner, for de er en velkendt del af Vestegnen. Det er et hyggeligt og centralt beliggende sted, hvor jeg selv har brugt utallige timer i mit liv på Vestegnen.

-Vi kommer til at integrere Glostrup Shoppingcenter i paneldebatterne og så kommer vi til at tage ud og optage nogle udsendelser i centret, hvor vi forhåbentlig kan fange det liv og den vibe, der er, når de åbner igen. Jeg håber ligeledes at vores lyttere vil støtte op om vores nye partner og tage et smut i Glostrup Shoppingcenter.

Samarbejdet løber i første omgang sæsonen ud og du kan allerede møde vores nye partner i denne uges paneldebat, som ligger klar, hvor du normalt lytter til podcast.

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED
 
 

BRØNDBYLYD PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED