Panelet i BrøndbyLyd:

Avatar
Jeg hedder Nanna og er 27 år gammel. Opvokset i Albertslund og student fra Brøndby Gymnasium. Lige nu er jeg ved at skrive mit speciale i Kommunikation fra RUC. Jeg er chefredaktør på 3point.dk, hvor jeg leverer en masse indhold både på skrift og video. Er fast vært her på BrøndbyLyd.
Avatar
29 år. Nordsjællænder af arv, vestegner af miljø. Cand.comm. med speciale i podcasting. Cherrypicker data for at forsvare hvad jeg råbte i søndags.
Avatar
Jeg hedder Andreas og er 25 år gammel. Sæsonkortholder på 14. år og opvokset i Ishøj. Til hverdag læser jeg statskundskab på Københavns Universitet.
Avatar
Oraklet. Sæsonkortholder på Brøndby Stadion - tårn 22!
Avatar
<-- Er den svigersøn Klaus Byr ville ønske han havde. I øvrigt opvokset på Vestegnens filial i København - Nørrebro. Skriver også for 3point.dk. Og så har jeg mange tatoveringer. Ligeledes fan af Aston Villa. Så ret bollesparkshærdet gennem mange år.
Avatar
43 år med kone og 3 børn. Har nydt Brøndby på godt og ondt siden 1987. Elsker sammenholdet og klubånden i Brøndby. Står i Svinget og er en del af Yellow Dragons!
Avatar
Mit navn er Jonas og jeg er 25 år gammel. Jeg er født og opvokset i Vordingborg, men er nu endt på Amager. Jeg er pædagogstuderende og bruger det meste af min fritid på Brøndby, og ser så mange kampe og træninger som muligt både med A- og U-hold.
Avatar
Jeg er 27 og kommer oprindeligt fra Jylland, men kan i dag slet ikke forestille mig at bo andre steder end i cykelafstand af Brøndby Stadion. Jeg er medlem af Brøndby Supporters Trusts og Brøndby Supports bestyrelser og mener, at fans er det absolut vigtigste i fodbold.
Mads Jæger
Mixer BrøndbyLyd-udsendelserne. Jeg hedder Mads. Jeg er 26 år gammel, og er vokset op i Hundige på Vestegnen. Jeg læser Sound Design på Sonic College i Haderslev, og laver lyd til podcasts, koncerter, musik og film.